Home / Kulinaria / Ryba w sosie słodko-kwaśnym
100_0898-001a

Ryba w sosie słodko-kwaśnym

Składniki:

  • 1 kg ryby,
  • 2 czerwone papryki,
  • 1 keczup pikantny,
  • 1 puszka ananasa,
  • 3 średnie cebule.

 

Przygotowanie:

Rybę pokroić, usmażyć w jajku i mące. Cebulę zeszklić z odrobiną soli, dodać paprykę pokrojoną w kostkę, sok z ananasa i ananasa(również pokrojonego w kostkę), na koniec dodać keczup. Rybę przekładać chłodnym sosem.

Smaczna zarówno na ciepło jak i na zimno.

About TV Włodawa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12345

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

2 odwiedzających teraz
0 gości, 2 bots, 0 członków
Cały czas: 569 o godz. 01-18-2023 01:44 pm UTC
Najwięcej dzisiaj: 9 o godz. 03:59 am UTC
Ten miesiąc: 75 o godz. 10-02-2024 02:23 pm UTC
Ten rok: 303 o godz. 02-01-2024 08:55 pm UTC