Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Home / Kulinaria / Rafaello
100_2127

Rafaello

Składniki:

  • 2,5 szkl cukru
  • 3 szkl mleka
  • 5 łyżek mąki pszennej
  • 3 łyżki mąki ziemniaczanej
  • 1 cukier waniliowy
  • 1 masło
  • 1 margaryna
  • 3 małe opakowania wiórek kokosowych
  • 2 duże opakowanie krakersów

Przygotowanie:

Ugotować budyń z mleka, mąki i cukru. ostudzić.

Utrzeć masło, margarynę i budyń. Dodać wiórki.

Przekładać krakersy masą w następującej kolejności: krakersy, masa, krakersy, masa, krakersy, masa, posypać wiórkami kokosowymi (mogą być uprażone na patelni).

About TV Włodawa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12345

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

25 odwiedzających teraz
8 gości, 17 bots, 0 członków
Cały czas: 479 o godz. 07-29-2015 12:09 am UTC
Najwięcej dzisiaj: 80 o godz. 12:00 am UTC
Ten miesiąc: 303 o godz. 11-18-2017 12:33 pm UTC
Ten rok: 303 o godz. 11-18-2017 12:33 pm UTC