Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Home / Kulinaria / Pasta kanapkowa z awokado
_DSC3810

Pasta kanapkowa z awokado

_DSC3810Składniki:

  • 1 awokado,
  • 3 jajka ugotowane na twardo,
  • garść szczypiorku,
  • 1 ząbek czosnku,
  • sól, pieprz, łyżeczka majonezu.

 

Przygotowanie:

Awokado obrać ze skórki,wyjąć pestkę, miąższ zetrzeć na tartce, tak samo jak i jajka. Dodajemy drobno posiekany szczczypiorek oraz czosnek przeciśnięty przez praskę. Całość łączymy z majonezem i przyprawiamy do smaku.

About TV Włodawa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12345

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

30 odwiedzających teraz
13 gości, 17 bots, 0 członków
Cały czas: 479 o godz. 07-29-2015 12:09 am UTC
Najwięcej dzisiaj: 38 o godz. 07:53 am UTC
Ten miesiąc: 177 o godz. 04-01-2018 05:39 pm UTC
Ten rok: 177 o godz. 04-01-2018 05:39 pm UTC