Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Home / Kulinaria / Pasta z jajek i tuńczyka
CSC_1504a

Pasta z jajek i tuńczyka

Składniki:

  • 1 puszka tuńczyka w oleju,
  • 5 jajek ugotowanych na twardo,
  • 3 ogórki kiszone,
  • 1 średnia cebula,
  • szczypiorek,
  • majonez.

Przygotowanie:

Jajka ścieramy na tarce o dużych oczkach. Ogórki,szczypiorek i cebulę  drobno siekamy.  Całość łączymy z tuńczykiem, mieszamy z majonezem ewentualnie doprawiamy pieprzem. Pastę nakładamy na pieczywo, można ją również polać ketchupem- dla mnie bomba :).

About TV Włodawa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12345

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

24 odwiedzających teraz
10 gości, 14 bots, 0 członków
Cały czas: 479 o godz. 07-29-2015 12:09 am UTC
Najwięcej dzisiaj: 80 o godz. 12:00 am UTC
Ten miesiąc: 303 o godz. 11-18-2017 12:33 pm UTC
Ten rok: 303 o godz. 11-18-2017 12:33 pm UTC