Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Home / Kulinaria / Koktajl czekoladowy
_DSC6723

Koktajl czekoladowy

Składniki:

  • 300ml mleka,
  • 2 łyżki czekolady w proszku lub kakao,
  • 2 łyżeczki cukru,
  • 100g lodów czekoladowych.

Przygotowanie:

1. Zagotowujemy mleko, rozpuszczamy w nim czekoladę lub kakao i cukier, studzimy.

2. Wstawiamy do lodówki na około 1 godz.

3. Schłodzone mleko miksujemy z lodami. Możemy posypać startą czekoladą.

About TV Włodawa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12345

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

16 odwiedzających teraz
2 gości, 14 bots, 0 członków
Cały czas: 479 o godz. 07-29-2015 12:09 am UTC
Najwięcej dzisiaj: 30 o godz. 01:29 am UTC
Ten miesiąc: 229 o godz. 06-21-2018 05:32 pm UTC
Ten rok: 229 o godz. 05-16-2018 10:27 am UTC