Zapraszamy do oglądania pierwszego odcinka programu kulinarnego Sylwestra Lisa. Sylwester pokaże nam jak przygotować Ossobucco – steki z giczy cielęcej.
4 odwiedzających teraz 1 gości, 3 bots, 0 członków Cały czas: 569 o godz. 01-18-2023 01:44 pm UTC Najwięcej dzisiaj: 21 o godz. 09:59 am UTC Ten miesiąc: 75 o godz. 10-02-2024 02:23 pm UTC Ten rok: 303 o godz. 02-01-2024 08:55 pm UTC
Ta strona używa plików cookies. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Jeżeli nie wyrażasz zgody - zmień ustawienia swojej przeglądarki. 25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako RODO, ORODO, GDPR lub Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych). W związku z tym chcielibyśmy poinformować Państwa o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich będzie się to odbywało po dniu 25 maja 2018 roku..AkceptujeCzytaj więcej