Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Home / Kulinaria / Bajaderka
100_2653

Bajaderka

Składniki:

  • 5 paczek herbatników,
  • dżemu wiśniowego ,
  • 0,5 szklanki cukru,
  • 2 łyżki kakao,
  • 0,5 kostki margaryny,
  • 7 łyżek wody,
  • 0,5 szklanki rodzynek,
  • zapach rumowy.

Przygotowanie:

Kakao, cukier, wodę i margarynę gotujemy. Do lekko przestudzonej masy dodajemy dżem, rodzynki, 3,5 paczki połamanych herbatników i zapach. Resztą herbatników wykładamy blaszkę i na nie wykładamy masę. Odstawiamy do zastygnięcia. Do dzieła :)!

About TV Włodawa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12345

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

11 odwiedzających teraz
0 gości, 11 bots, 0 członków
Cały czas: 479 o godz. 07-29-2015 12:09 am UTC
Najwięcej dzisiaj: 34 o godz. 12:29 am UTC
Ten miesiąc: 85 o godz. 11-05-2019 08:18 pm UTC
Ten rok: 398 o godz. 02-24-2019 11:41 am UTC