Home / Kulinaria / Bajaderka
100_2653

Bajaderka

Składniki:

  • 5 paczek herbatników,
  • dżemu wiśniowego ,
  • 0,5 szklanki cukru,
  • 2 łyżki kakao,
  • 0,5 kostki margaryny,
  • 7 łyżek wody,
  • 0,5 szklanki rodzynek,
  • zapach rumowy.

Przygotowanie:

Kakao, cukier, wodę i margarynę gotujemy. Do lekko przestudzonej masy dodajemy dżem, rodzynki, 3,5 paczki połamanych herbatników i zapach. Resztą herbatników wykładamy blaszkę i na nie wykładamy masę. Odstawiamy do zastygnięcia. Do dzieła :)!

About TV Włodawa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12345

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

29 odwiedzających teraz
2 gości, 27 bots, 0 członków
Cały czas: 569 o godz. 01-18-2023 01:44 pm UTC
Najwięcej dzisiaj: 30 o godz. 12:02 am UTC
Ten miesiąc: 55 o godz. 09-13-2023 10:04 am UTC
Ten rok: 569 o godz. 01-18-2023 01:44 pm UTC