Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Home / Kulinaria / À LA BOUNTY
100_1165

À LA BOUNTY

Składniki:

  • 20 dag wiórków kokosowych,
  • 100 ml śmietanki 30%,
  • 7 dag cukru pudru,
  • 7 dag masła,
  • 1 ml olejku rumowego,
  •  20 dag mlecznej czekolady.

 

Przygotowanie:

  • Masło i śmietankę podgrzewamy. Gdy masło rozpuści się, zdejmujemy z ognia. Dodajemy olejek rumowy. Wiórki mieszkamy z cukrem i wsypujemy do ciepłej śmietanki. Odstawiamy na 10 minut.
  • Nabieramy małe porcje masy i formujemy kulki. Układamy na folii spożywczej. Chłodzimy około godziny.
  • Czekoladę roztapiamy w kąpieli wodnej. Zanurzamy kulki. Układany na folii. Chłodzimy około godziny.

 

About TV Włodawa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12345

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

24 odwiedzających teraz
13 gości, 11 bots, 0 członków
Cały czas: 479 o godz. 07-29-2015 12:09 am UTC
Najwięcej dzisiaj: 63 o godz. 11:29 am UTC
Ten miesiąc: 183 o godz. 08-14-2017 09:26 am UTC
Ten rok: 236 o godz. 05-11-2017 04:36 pm UTC